“El nostre compromís és estar al costat de la gent, ara més que mai”

El doctor Josep Panyella, director de Serveis Mèdics Penedès
15/03/2021 - 12:10h

Des de Serveis Mèdics Penedès Josep Panyella explica que aquest any de pandèmia ha servit per reforçar la seva cartera de prestacions

La sanitat privada ha tingut també un paper cabdal en la gestió de la crisi sanitària provocada per la pandèmia de la Covid-19.

Així, des de Serveis Mèdics Penedès (SMP) s’ha apostat aquest darrer any per reforçar la seva àmplia cartera de serveis de salut adaptant-los a les necessitats que ha generat la pandèmia de la Covid-19.

Aquesta aposta s’ha articulat a partir de dues accions estratègiques: incorporar tecnologia d’última generació per millorar l’eficàcia i fiabilitat de les proves de diagnosi i oferir serveis de proximitat a tota la població de les comarques del Penedès i el Garraf a uns preus que asseguren que són assequibles per a totes les butxaques.

En aquest sentit, s’ha renovat l’aparell de ressonància magnètica del centre de Vilanova per un de més modern i precís, s’està treballant en la unificació i ampliació del servei al centre d’atenció de Sant Sadurní i s’està estudiant com millorar i ampliar l’oferta dels serveis de SMP a la comarca del Garraf amb l’obertura de nous centres. “El nostre compromís és estar al costat de la gent, i ara més que mai, perquè la pandèmia ens exigeix reinventar-nos per adaptar-nos a les noves necessitats sanitàries i assistencials de la població”, assenyala el doctor Josep Panyella, director de SMP.
Servei de consulta Covid

En paraŀlel a aquestes millores, Serveis Mèdics Penedès ha creat un servei de consulta mèdica online sobre Covid-19 gratuït per a empreses, coŀlectius i treballadors autònoms.

El nou servei COVIDRESPON és atès per un facultatiu mèdic que proporciona informació i orientació als principals dubtes que puguin tenir les empreses tant sobre prevenció com sobre els protocols d’actuació en cas de contagi.

SMP ja ha arribat a acords amb la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP), la patronal AECava o l’associació de comerciants Centre Vila de Vilafranca per oferir aquest canal a tots els seus associats, així com preus avantatjosos en la realització de proves diagnòstiques d’antígens o PCR.

Aquesta coŀlaboració amb empreses o coŀlectius del territori s’ampliarà properament amb el llançament d’unes targetes de serveis exclusives que oferiran una àmplia cobertura de proves diagnòstiques, consultes generals i sessions de rehabilitació tant per als directius com per als treballadors.

També et pot interessar

Comentaris