Dues persones detingudes per falsificació documental a Cunit

Imatge d’arxiu d’un control policial a Cunit.
08/03/2021 - 16:48h

Un home i una dona van dissenyar l’engany per poder empadronar-se al municipi

Els Mossos d’Esquadra han detingut una dona de 37 anys i un home de 36 anys com a presumptes autors d’un delicte de falsificació de document públic.

Els arrestats van falsificar la firma del propietari d’un pis de Cunit per empadronar-s’hi sense el seu conteniment.

Va ser l’amo de l’immoble qui va denunciar el cas als Mossos d’Esquadra.

L’home va explicar que només havia autoritzat l’empadronament d’una dona i els seus fills i que tenia constància que hi havia altres persones inscrites al padró a la casa. Un dels arrestats és germà de la resident.

Aquesta dona va facilitar la documentació del propietari per consumar les falsificacions, conscient que calia falsificar la firma per fer l’empadronament.

El propietari del pis va denunciar que creia que dos germans havien falsificat la documentació per poder empadronar-se al seu pis. Els Mossos d’Esquadra van contactar amb l’Ajuntament de Cunit i se’ls va facilitar tota la documentació relacionada amb els citats empadronaments.

Es va confirmar que s’havia falsificat la signatura del propietari del pis per fer creure que els permetia empadronar-se al domicili.

Els Mossos d’Esquadra van detenir al Vendrell els dos presumptes autors dels fets per un delicte de falsificació documental que han declarat en seu policial amb l’obligatorietat de presentar-se davant l’autoritat judicial quan siguin requerits.

També et pot interessar

Comentaris