Un documental repassa la història de la Xatonada del Vendrell

03/03/2021 - 20:15h

A partir de l’any que ve, l’activitat canviarà de dates i es farà o el darrer cap de setmana de febrer o el primer de març

La pandèmia de nou coronavirus ha condicionat la majoria d’actes que es fan al Penedès, inclosa la 35a edició de la Xatonada del Vendrell. Per aquest motiu, s’ha apostat per crear un documental per capítols temàtics amb una recopilació de fotografies i vídeos de la història d’aquesta festa gastronòmica per excel·lència del municipi.

El documental s’emetrà aquest primer cap de setmana de març per Televisió el Vendrell i per les xarxes socials de la Regidoria de Comerç, fires i mercats.

Mentrestant, ja es treballa en l’edició del 2022 de la festa, i una de les novetats més destacades serà el canvi de les dates de la seva celebració, que ja s’ha consensuat amb la Ruta del Xató.

En comptes de ser el primer cap de setmana de febrer, la xatonada tindrà lloc el darrer cap de setmana de febrer o el primer del mes de març, com és el cas d’aquest 2021. La decisió de fer-ho un cap de setmana o un altre dependrà de les dates del Carnaval de cada any.

La regidora de Fires, Mari Luz Ramírez, ha exposat que “amb aquest canvi de dates s’espera poder gaudir d’una meteorologia més benèvola i poder tenir més èxit de concurrència i afavorir així a tots els agents implicats“.

També et pot interessar

Comentaris