Nova edició del Mercat del KM 0 i d’Ocasió d’Autocam, ara a Vilanova

03/03/2021 - 19:30h

La mostra obrirà portes aquest dijous a la tarda, i es podrà visitar també el divendres i el dissabte al llarg de tot el dia

El grup Autocam tornarà a obrir de dijous a dissabte les seves portes per oferir importants descomptes al Mercat del km 0 i d’Ocasió de Vilanova i la Geltrú. Des d’aquest dijous, es faran descomptes especials en vehicles d’ocasió de pràcticament totes les marques del mercat i vehicles km 0 de les marques del grup Autocam. Cal destacar les marques Toyota, Kia, Skoda, Fiat, Alfa Romeo, Abarth, Jeep i Land Rover.

El Mercat del km 0 estarà obert ininterrompudament de les 10 del matí a les 8 del vespre a la Ronda Europa 62 (just al costat del McDonald’s) de Vilanova i la Geltrú.

Aquesta és, sens dubte, una bona ocasió per fer la compra d’un vehicle i per trobar el cotxe que necessitem a un preu més rebaixat. Hi ha la possibilitat de finançar el vehicle que volem comprar i donar el nostre cotxe actual com a part del pagament.

Els aproximadament 200 vehicles que es posen a la venda tenen una excel·lent relació qualitat-preu, poc quilometratge i garanties amb grans cobertures, i també estan revisats amb estàndards de concessionari oficial. Finalment, cal destacar la possibilitat de finançament i altres serveis associats.

Aquesta és la 26a edició, i cada any se’n porten a terme dues: una durant el primer trimestre de l’any a Vilanova i la Geltrú i una altra a l’octubre a Vilafranca del Penedès. Totes les edicions han tingut un èxit rotund. La Fira comptarà amb totes les mesures de seguretat contra la Covid.

També et pot interessar

Comentaris