Sortida del geriàtric amb tren turístic després d’un any confinats per la pandèmia

24/02/2021 - 13:27h

La iniciativa ha estat a càrrec de la Residència L’Alzina de Cunit amb la col·laboració de l’Ajuntament

La Residència L’Alzina de Cunit ha organitzat aquest dimecres al matí una sortida en trenet turístic per tots els i les residents del centre després de prop d’un any confinats al geriàtric per la pandèmia del coronavirus.

Des del mateix geriàtric cunitenc s’ha destacat que l’activitat ha volgut paliar els efectes del confinament en un col·lectiu, el de la gent gran, afectant amb una especial incidència per la Covid-19 i les mesures per evitar el contagi.

Personal de la residència de Cunit ha remarcat que “volem oferir als i a les nostres residents una sortida segura, que en realitat és molt més: és una recompensa molt merescuda, després d’un any sense poder sortir, i sense tenir contacte exterior ni amb les seves famílies”.

Des de la direcció s’ha explicat també que per a aquesta activitat de lleure es comptava amb les autoritzacions corresponents de les famílies i també que s’ha donat compliment a totes les mesures de seguretat sanitàries, així com l’acompanyament per part del personal d’atenció directa.

El trenet ha sortit des de la residència a les 11h del matí i ha fet un recorregut per diversos indrets del municipi de Cunit.

Alzina Residencial, l’empresa que gestiona l’Alzina de Cunit, compta amb una altra residència a Segur de Calafell, La Palmera, que ha programat la mateixa activitat per aquest mateix dimecres, però entre les 14 i les 17h. En total, hauran estat uns 70 residents els que hauran pogut gaudir d’aquesta iniciativa.

Les dues activitats compten amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cunit.

També et pot interessar

Comentaris