La Fundació Pro-Penedès inserirà usuaris de Càritas i del Rebost Solidari

24/02/2021 - 10:19h

El conveni signat per les tres entitats també inclou, si s’escau, la formació de la persona en diferents àmbits per tal d’ampliar les seves capacitats

La directora de la Fundació Pro-Penedès, Gemma Sivill, el director de Càritas Diocesana de Sant Feliu, Ramon Carbonell i el president de l’Associació Ressó (Rebost Solidari), Manuel Medialdea,
han signat aquesta setmana el conveni de col·laboració que els portarà a treballar conjuntament en un nou projecte de formació i inserció laboral de persones amb alta vulnerabilitat.

Càritas i el Rebost Solidari detectaran entre els seus usuaris les persones adients a entrar al programa i els derivaran a la Fundació ProPenedès que treballarà per a orientar-los i ajudar-los en la seva cerca de treball. En cas de detectar mancances en els coneixements d’aquest col·lectiu, el programa també preveu la seva formació en diferents àmbits,per tal d’ampliar les seves capacitats a l’hora d’optar a la inserció laboral.

La directora de la Fundació, Pro-Penedès, Gemma Sivill, explica que “ amb el nou programa volem empoderar a les persones vulnerables, perquè mereixen tenir oportunitats sociolaborals que els ajudin a sortir d’aquesta situació”.

El director de Càritas, Ramon Carbonell, ha agraït l’oportunitat de col·laborar “perquè ens obre noves portes per a ampliar la xarxa de suport que podrem oferir a les persones vulnerables i poder treballar en una solució a la seva manca d’ingressos”.

Des de l’Associació Ressò, Manuel Medialdea, subratlla “la necessitat, en especial dels joves, d’agafar experiència i a desenvolupar-se en les empreses per tal que puguin deixar de dependre de l’assistència i emprendre la seva vida laboral amb garanties”.

També et pot interessar

Comentaris