El Vendrell remunicipalitza el servei de manteniment dels edificis públics

El regidor de Manteniment d’edificis de l’Ajuntament del Vendrell, Alfons Herrera.
Avatar
16/02/2021 - 21:00h

El servei el realitzava una empresa externa des de l’any 2015

El govern municipal de l’Ajuntament del Vendrell ha anunciat aquest dimarts al matí la recuperació de la gestió directa del servei de manteniment d’edificis municipals.

PUBLICITAT

Aquest servei s’ha fet fins ara a través de la licitació que es va fer l’any 2015 a l’empresa Clece i després de quatre anys de contracte, prorrogats amb dos anys més, es passarà a gestionar de forma directa perquè actualment l’Ajuntament del Vendrell remarca que disposa del personal tècnic per poder-ho fer.

El cost del contracte actual és de 405.000 euros a l’any i l’equip està format per un encarregat i quatre operaris. Amb la recuperació de la gestió directa, es mantindran els llocs de treball actuals i hi ha la previsió d’incorporar dues persones més amb l’estalvi que suposarà aquest canvi.

PUBLICITAT

El regidor de Manteniment d’edificis, Alfons Herrera, ha explicat que “la recuperació de la gestió directa del servei de manteniment d’edificis municipals facilitarà el control dels treballs i el fet de poder actuar en casos que no estan inclosos en l’actual contracte”.

També et pot interessar

Comentaris