La mostra VOC (Versió Original en Català) passa aquest cap de setmana per Vilafranca

Jordi Parellada, president d’Òmnium Alt Penedès conversant amb Jordi Cuixart, president d’Òmnium Cultural | 3d8
11/02/2021 - 15:00h

Òmnium Alt Penedès programa dues sessions a la sala Zazie de Vilafranca amb els treballs finalistes de la cinquena edició

La cinquena edició dels premis i mostra VOC (Versió Original en Català) passa aquest cap de setmana per Vilafranca. Impulsat per Òmnium Cultural tal com explica al 3d8 el president d’Òmnium Alt Penedès, Jordi Parellada, els premis tenen la finalitat “d’estimular la producció de continguts audiovisuals de qualitat en llengua catalana, contribuir a la seva difusió i ampliar-ne el públic”. Uns premis que volen reconèixer els millors curtmetratges, websèries, videoblogs i nous formats audiovisuals realitzats originalment en català i incentivar la creació de nous continguts. Engloba tres categories: curmetratges documenatls, curmetratges de ficció i Sala Oberta, destinada a projectes emmarcats dins dels nous formats, en fase de desenvolupament.

Entrada gratuïta

A Vilafranca la mostra es podrà veure a la sala Zazie del Casal en dues sessions que es faran dissabte i diumenge a partir de les 8 del vespre. Les dues sessions es poden consultar a la part inferior de la pàgina. Cal tenir en compte que per les restriccions l’aforament serà de 90 persones com a màxim. Comptarà per primera vegada amb subtítols descriptius per a persones sordes o amb dificultats auditives. Les entrades són gratuïtes i se centralitzaran través de la pàgina web del VOC, des d’on es canalitzaran totes les votacions per evitar les paperetes físiques i complir amb les mesures higièniques establertes per les autoritats sanitàries. Les persones que reservin entrada rebran un link per votar.

En total, el VOC ha rebut enguany un total de 123 projectes, dels quals se n’han acabat seleccionant 15. Parellada també ha explicat que enguany com a principal novetat tots els muntatges finalistes es podran veure a través de FilminCAT, una plataforma de distribució en línia de cinema i sèries íntegrament en català. L’entesa entre Cineclub i Òmnium Alt Penedès permetrà repetir l’any vinent.

També et pot interessar

Comentaris