El projecte “Castellet Inclusió 2020” contracta 7 persones per la millora del municipi

Avatar
09/02/2021 - 11:53h

L’ Ajuntament de Castellet i la Gornal i el Grup Entrem, aposten per renovar el projecte pel 2021 amb un pressupost de 60.000 euros

Aquest desembre passat ha finalitzat el projecte “Castellet Inclusió”, un programa de formació, feina i inserció laboral promogut per  l’Ajuntament de Castellet i la Gornal i la cooperativa Nou Set SCCL, del Grup Entrem.

Castellet Inclusió, ha generat 7 llocs de treball per a persones en atur del municipi, que han participat en un programa integral de formació, feina i acompanyament sociolaboral. Els participants han desenvolupat tasques de millora dels espais del municipi.

PUBLICITAT

Finalitzat el projecte 3 persones ja han trobat una feina i la resta es troben en procés d’inserció laboral acompanyades per l’equip sociolaboral d’Entrem. Un resultat que els promotors consideren notable, conscients de la situació general del mercat de treball.

Les tasques executades en el transcurs del programa d’ inserció sociolaboral han contribuït principalment a la millora del mobiliari urbà, la jardineria municipal, la senyalització d’ espais naturals i la rehabilitació d’ edificis així com la neteja de carrers i espais verds de zones tals com Castellet, Valdemar, Rocallisa, St Marçal, Clariana, Trencarroques i La Gornal.

PUBLICITAT

Vist l’èxit del projecte, l’Ajuntament de Castellet i la Gornal i Entrem, han valorat la possibilitat de renovar la iniciativa per aquest 2021 i així ampliar l’impacte i l’abast social del projecte.

També et pot interessar

Comentaris