Applus IDIADA aixacarà l’ERTO a partir del febrer

Josep Maria Farran, director general d’IDIADA. (Foto: Applus+ Idiada)
25/01/2021 - 13:37h

L’empresa amb seu a Santa Oliva anuncia que tanca l’any 2020 sense pèrdues malgrat els efectes de la crisi de la Covid-19

Applus IDIADA, multinacional especialitzada en serveis d’enginyeria i homologació pel sector de l’automòbil, amb seu a Santa Oliva (Baix Penedès), ha anunciat que a partir del proper dilluns, 1 de febrer, IDIADA ja no tindrà cap empleat afectat per l’ERTO que es va aplicar a l’abril de 2020.

Les dificultats causades per la pandèmia de la Covid-19 i les restriccions de mobilitat a nivell nacional i internacional han suposat una davallada de l’activitat de l’empresa des de l’inici de la crisi sanitària. Al mes d’abril, l’activitat va ser un 40% inferior respecte al mateix mes del 2019.

Applus IDIADA ha tancat el 2020 amb una xifra de vendes de 203,4 MEUR, un 15% inferior a les vendes assolides al 2019.

Segons Josep Maria Farran, director general d’IDIADA, “l’any 2020 ha estat difícil i hem hagut de prendre decisions molt complicades, però davant la incertesa, l’equip humà d’IDIADA ha demostrat unes capacitats de previsió i d’adaptació exemplars, reestructurant els processos de treball i implementant mesures de prevenció i protecció sanitària en temps rècord, mantenint alhora tots els compromisos amb els nostres clients. Tot plegat, ens ha permès transmetre confiança als nostres accionistes i mantenir el pla d’inversions previst de més de 10 milions d’euros”.

“Dono especial importància a aquesta decisió ja que ens prepara per a la recuperació”, ha afegit Ferran.

La direcció de l’empresa posa en valor aspectes com la capacitat d’adaptació dels serveis a formats telemàtics, el compromís i l’esforç del treballadors i els bons resultats registrats al Regne Unit, als Estats Units i a la Xina. Donades les circumstàncies, l’empresa remarca que ha aconseguit finalitzar l’any 2020 correctament i té com a objectiu tornar a escenaris de creixement aquest 2021.

Quant a Applus+ IDIADA

Val a dir que Applus+ IDIADA és una empresa global al servei de la indústria de l’automòbil que compta amb 30 anys d’experiència en el desenvolupament de productes i ofereix serveis de disseny, enginyeria, assaig i homologació de vehicles. L’èxit d’IDIADA està basat en la combinació d’enginyers altament experimentats, instal·lacions d’assaig i desenvolupament punteres i una aposta constant per la innovació, es remarca des del mateix grup.

La companyia compta amb més de 2.400professionals i una xarxa internacional de filials i sucursals a 24 països, i ofereix globalment solucions d’alt valor afegit i adaptades a les necessitats del client.

També et pot interessar

Comentaris