Roger Subirana estrena ‘Red Dragon’, una banda sonora híbrida

23/01/2021 - 14:00h

El compositor vilafranquí l’emetrà en directe aquest diumenge a través del seu canal oficial al youtube

Between Worlds, tema inclòs dins el disc “XII (2013)”, del compositor vilafranquí Roger Subirana, va aparèixer a la pel·lícula Forever Young (2018), dirigida pel xinès Li Fangfang, un dels films més taquillers d’aquell any a la Xina. Precisament aquesta cançó va ser una de les més escoltades a NetEase Music Cloud (l’equivalent a Spotify però exclusiu només la Xina), acumulant més de 12 milions d’escoltes en el període comprès entre el març de 2019 fins l’abril del 2020. Between Worlds ja va estar nominada als Hollywood Music in Media Awards l’any 2015 en la categoria de Contemporary Classical / Instrumental. Ara, Subirana vol agrair el suport de tots els seus seguidors xinesos amb el llançament de Red Dragon.

Més d’un centenar de pistes d’instruments

La composició ha estat produïda durant quatre mesos i presenta una banda sonora híbrida que fa de pont entre l’estil occidental i l’oriental barrejant diferents instruments tradicionals xinesos com l’erhu, guzheng o morin khuur. La composició presenta una orquestració molt elaborada que arriba a acumular més d’un centenar de pistes d’instruments. I ara Roger Subirana farà l’estrena principal a través del seu canal oficial a YouTube aquest proper diumenge a partir de les sis de la tarda.

La presentació d’aquesta estrena anirà a càrrec de la productora de documentals, presentadora i best-seller Tingting Yu, que ha presentat fa poc el llibre Inner Elegance of Independent Women.

També et pot interessar

Comentaris