Castells, Regull, Marlès i Ferré es presenten pel PDeCAT “per solucionar els problemes reals”

D’esquerra a dreta, Agnès Ferré, Marc Castells, Pere Regull i Jordi Marlès
14/01/2021 - 09:07h

L’alcalde d’Igualada va al número 3 i el de Vilafranca al 6 per Barcelona; el de Llorenç número 6 i l’alcaldessa de la Bisbal al 10 per Tarragona

El PDeCAT ha presentat aquesta setmana a Vilafranca els candidats del Penedès a les seves llistes per a les eleccions al Parlament que fins aquest dijous estan previstes pel 14 de febrer.

L’alcalde d’Igualada i número 3 a les llistes per Barcelona, Marc Castells, ha destacat, primerament, les qualitats de la cap de llista del PDeCat, la igualadina Àngels Chacon, afirmant que “és la imatge de qui volem que governi el nostre país: una dona provinent del sector privat, que ha obert mercats a diferents països, exconsellera d’Empresa i Coneixement i que ha estat set anys tinent d’alcalde a Igualada, de manera que coneix les necessitats locals”.

A partir d’aquí han anat parlant l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, que va de número 6 per Barcelona; també Jordi Marlès, alcalde de Llorenç del Penedès, que va de número 6 per Tarragona i Agnès Ferré, alcaldessa de la Bisbal, que va de número 10, també per Tarragona.

Els líders de PDeCAT han destacat que aquest partit és “la garantia inequívoca que es desplegarà la vegueria Penedès, perquè ens la creiem i el que cal és fer complir els compromisos” i, a més, creuen que són els únics que podran “solucionar els problemes reals de la gent”.

La proximitat també és un dels eixos centrals de PDeCAT i, de fet, Castells ha dit que podrien ser “diputats de quilòmetre zero i, per tant, tindríem molt en compte les necessitats del Penedès”.

Preguntats per l’escissió de Junts, Pere Regull ha apuntat que no es pot deixar el país “en mans d’eixelebrats o de radicals ni tampoc en els que tenen aspiracions d’àrea metropolitana. Nosaltres compaginem la preservació del paisatge amb la creació dels llocs de treball. I ho fem des d’un partit independentista, però amb mà esquerra”.

Castells ha anomenat Enric Prat de la Riba, recordant una de les seves frases cèlebres: “Riba deia que algunes persones són pluja perquè enriqueixen conreus, i altres són tempesta que generen incertesa i deixen malament el camp. Nosaltres som la pluja i hem vingut a construir i a créixer, i altres partits són la tempesta”. També ha fet referència a Jordi Pujol, apuntant que “com deia el president Pujol, si volem treure la pols del camí som els qui sabem on toca ser més incisius”

També et pot interessar

Comentaris