Pontons intensifica la seva activitat a causa de la nevada

Avatar
13/01/2021 - 18:00h

Ajuntament, ADF i pagesos del municipi treballen intensament durant aquesta setmana a causa de la nevada del passat dissabte

La normalitat va tornant a Pontons després de la intensa nevada i les baixes temperatures. La bonica estampa que va deixar la nevada al municipi també va venir acompanyada de diferents efectes negatius. Per evitar-los al màxim, durant la matinada de dissabte passat, l’Ajuntament de Pontons va iniciar les tasques de neteja de totes les zones de Pontons i també va coordinar tots els efectius a disposició, treballadors municipals, ADF i pagesos voluntaris, per ajudar a la neteja de camins i carreteres o atendre als veïns i veïnes per minimitzar els efectes del temporal Filomena.

PUBLICITAT

A banda de les tasques de neteja, es van haver de dur a terme altres tasques de suport als pontonencs i pontonenques, com ajudant a una ambulància per arribar a Pontons per atendre una emergència o acompanyar dilluns alumnes a l’escola que no podien arribar amb els seus propis mitjans.

Durant la jornada de nevada i els posteriors dies, també s’ha estat treballant per evitar la gelada de la neu, escampant sal a les principals vies d’accés i sortida del municipi, així com els carrers de les diferents zones. No obstant aquestes actuacions, des del consistori, amb la possibilitat que segueixin la baixada de les temperatures, es demana molta precaució per part dels veïns i veïnes, especialment en els desplaçaments.

PUBLICITAT

Des del municipi, l’alcalde, Josep Tutusaus, ha volgut enviar un missatge d’agraïment a totes les persones que han estat col·laborant amb les tasques de neteja i en especial a l’ADF Penedès – Garraf per les tasques fetes aquests darrers dies.

També et pot interessar

Comentaris