L’Hospital de l’Alt Penedès no atendrà parts per l’increment de Covid-19 ⠀

12/01/2021 - 17:08h

Les dones embarassades hauran de donar a llum a l’Hospital Sant Camil de Sant Pere de Ribes, però a Vilafranca es continuaran atenent urgències

Tal com ja va passar en la primera onada, per una reubicació de serveis entre els hospitals del Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i Garraf, per incrementar la seguretat contra la Covid-19, a partir d’aquest dimarts l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès no atendrà parts sinó que les dones embarassades hauran de donar llum a l’Hospital Sant Camil, a Sant Pere de Ribes.

Durant la primera onada els parts es van centralitzar a Vilafranca, cosa que ara és al revés. Tot i això, l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès seguirà atenent urgències de ginecologia i obstetrícia.⠀⠀

Vacunació dels professionals

Per altra banda, informar que aquest dimarts s’ha iniciat el període de vacunació contra la Covid-19 entre professionals dels centres del Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf.

Han establert 3 punts de vacunació a: l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès, l’Hospital Residència Sant Camil i  l’Hospital Sant Antoni Abat. El Departament de Salut ha mobilitzat un equip sanitari a cada centre que, juntament amb els/les professionals d’infermeria del CSAPG, han estat els encarregats d’administrar la primera dosi de la vacuna. D’aquí a 21 dies està previst que es posi la segona.

El doctor Canet ha estat el primer professional de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès que ha estat vacunat

En aquesta primera jornada s’han vacunat 500 professionals aproximadament. Està previst que la resta de vacunes es posin al llarg d’aquesta setmana i la vinent.

També et pot interessar

Comentaris