Òmnium engega una recollida de signatures per l’amnistia dels presos

10/01/2021 - 13:12h

Es podrà signar a Gelida, Sant Joan de Mediona, Sant Pere de Riudebitlles, Sant Sadurní i Vilafranca

Dins la campanya “Amnistia! Fem-nos lliures”, Òmnium Cultural ha engegat una recollida massiva de signatures al carrer (que s’allargarà fins al mes de març del 2021) per demostrar l’ampli suport de la societat civil i el gran consens de país a favor de l’amnistia.

A través d’aquestes signatures, el clam transversal de tota la societat per una amnistia dels presos polítics i del conjunt dels represaliats arribarà amb força a Madrid per tal que es pugui debatre al Congrés dels Diputats i s’acabi materialitzant en una llei d’amnistia, cosa que és jurídicament viable i políticament possible.

Fins al moment, els llocs confirmats on es farà la recollida de signatures a la comarca de l’Alt Penedès són els següents:

A Gelida es farà el divendres 15 de gener, de 2/4 de 8 a 9 del vespre a la plaça de l’Ajuntament i el dissabte 16 i diumenge 17 d’11 a 1 del migdia a la plaça de l’Església.
A Sant Joan de Mediona serà el diumenge 10 de gener de 2/4 de 12 a 2/4 de 3 de la tarda a la plaça dels Països Catalans.
A Sant Pere de Riudebitlles serà aquest dissabte 9 de gener de 10 a 2/4 de 3 de la tarda a la plaça 1 d’Octubre.
A Sant Sadurní d’Anoia serà també dema dissabte 9 de gener d’11 a 2/4 de 2 de la tarda a la plaça de l’Ajuntament i el dilluns 11 de gener de 8 a 9 del vespre a la plaça de l’Ajuntament.

Finalment, a Vilafranca del Penedès es farà durant tot el mes de gener cada dimarts de 6 a 8 del vespre a l’Espai Muriel Casals (c/Banys, 11) o el dissabte 9 i diumenge 10 de gener de 2/4 de 12 a 2/4 de 2 de la tarda i de 2/4 de 7 a 2/4 de 9 del vespre davant la capella de Sant Joan.

Tota la informació i els punts de recollida es poden consultar al web amnistiara.cat

També et pot interessar

Comentaris