La Granada adapta les activitats nadalenques a la situació sanitària

17/12/2020 - 12:00h

Els actes comencen aquest mateix dissabte, amb una nova edició del Tió Solidari, a benefici de Càritas

La Granada es prepara per viure, un any més, les festes de Nadal. Tot i així, la situació sanitària ha fet que molts dels actes més tradicionals s’haguessin d’adaptar, per tal de vetllar per la salut de tots els veïns del poble. Així, en tots els actes que tenen aforament limitat caldrà inscripció prèvia, enviant un correu electrònic a l’Ajuntament. Els actes comencen aquest mateix dissabte, amb una nova edició del Tió Solidari, a benefici de Càritas de La Granada.

El dia de Sant Esteve, s’han programat tallers i un espectacle de màgia per a la canalla, per tal que grans i petits puguin gaudir d’una tarda en família. Com que la situació sanitària recomana que, enguany, la recollida de cartes per als Reis es faci de forma diferent, s’instal·larà la Bústia Reial a la plaça de l’Ajuntament, que ha estat decorada per l’ocasió. L’últim dia de l’any, el patge recollirà totes les cartes i les entregarà als Reis, per tal que puguin fer realitat els desigs de tothom. La cavalcada de Reis d’enguany també tindrà un format diferent, ja que no hi haurà la tradicional rebuda als nens i nenes al centre cívic. En canvi, les carrosses de Ses Majestats faran un tomb per tot el poble per tal que ningú es quedi sense poder-los saludar.

A banda de tots aquests actes, també es duen a terme diverses campanyes i concursos, que s’allargaran totes aquestes festes. Entre d’altres, destaca la campanya “Per Nadal, comerç local!”, que sortejarà una panera valorada en 1000 € entre tothom qui faci una compra d’almenys 5 € als establiments locals entre el 7 i el 27 de desembre. També s’anima a la gent a participar al IV Concurs de Guarniment de Nadal, on tothom qui ho vulgui podrà guarnir les façanes i balcons de les seves cases. Els guanyadors del concurs rebran un val per bescanviar al comerç local. Aquest mateix premi també se l’enduran els guanyadors del concurs d’Instagram, entre totes les fotografies que portin l’etiqueta #NadalLaGranada2020.

També et pot interessar

Comentaris