Diversos col·lectius convoquen concentracions per exigir una sortida social a la crisi

Avatar
15/12/2020 - 22:00h

Portarà per lema que «La paguin els rics!» i es farà aquest dissabte a la tarda a Vilafranca i Sant Sadurní

El proper dissabte dia 19 a les 19h diversos col·lectius han convocat una concentració a la plaça de la Vila de Vilafranca. Les entitats convocants són el Sindicat de Llogateres de l’Alt Penedès, Unitat Contra el Feixisme i el Racisme, Arran, la CUP, Endavant, La Ruda, l’Ateneu Popular X, el Casal Popular de Vilafranca- La Gueralda, La Barraca i Penedès per Palestina.

Davant de l’actual situació de crisi econòmica provocada per la pandèmia de COVID19 els convocants denuncien la manca de mesures valentes com ara l’aturada dels desnonaments, i per contra no s’han posat fre als enormes beneficis que segueixen acumulant les empreses de l’IBEX35, moltes d’elles amb importants contractes amb l’administració.

PUBLICITAT

Aquesta mobilització s’emmarca en la campanya «Hi ha una altra manera de viure» i les concentracions del dia 19 s’han convocat a nombroses capitals de comarca i les principals ciutats del país com Barcelona, Girona, Reus o Igualada.

A l’Alt Penedès, també s’ha convocat una concentració a Sant Sadurní d’Anoia, en aquest cas protagonitzada per col·lectius juvenils i del món de la cultura, que tindrà lloc també a les 19h a la plaça de l’Ajuntament.

PUBLICITAT

Les entitats impulsores d’aquestes mobilitzacions fan una crida a les classes treballadores per «recuperar el carrer des de la premisa que la crisi la paguin, per primera vegada, els que han acumulat beneficis durant aquests darrers anys».

També et pot interessar

Comentaris