“Filia et Fòbia”, d’Olga Álvarez triomfa al Certamen Coreogràfic de Madrid

15/12/2020 - 13:00h

Una inquietant producció de la Companyia vilafranquina La Taimada s’emporta el màxim guardó

Filia et Fòbia, un inquietant duet massa familiar en aquests dies de pandèmia, signat per la vilafranquina Olga Álvarez de la Companyia La Taimada aconseguia aquest passat cap de setmana el Primer Premi del Certamen Coreogràfic de Madrid 2020 celebrat al Centre Conde Duque i dotat amb 5.000 euros.

Filia et Fòbia és una peça creada en època de confinament. La peça permet visualitzar la fragilitat del cos humà. Contraposa la naturalitat i cruesa del cos humà contra un cos blanc, asèptic i distant, en aquests moments de pandèmia. Dos cossos que conviuen en un intent perpetu de trobar la comunió d’una abraçada.

Amb Filia et Fobia La Taimada ha condensat el seu seu ideari creant una peça crua, amb una bellesa i una plasticitat que proposa a l’espectador una mirada atenta i reflexiva.El jurat, nacional estava integrat per Antonio Ruz, María Fuentes, Elena Azzedin, María González i Eva Viera. El certamen es distingeix per l’esforç de la seva directora, Laura Kumin, per establir una xarxa internacional d’aliats que li permet concedir tants premis en espècie, pensat cadascun per contribuir i influir en la trajectòria professional dels seus joves creadors en potència.

També et pot interessar

Comentaris