El saxofonista Martí Serra presenta nou quartet i disc a Vilafranca

Avatar
15/12/2020 - 12:00h

Aquest dissabte al vespre la platea del teatre vilafranquí acull una nova sessió de Jazz Club Vilafranca

Jazz Club Vilafranca presenta aquest dissabte (moment en què, amb l’aixecament del confinament perimetral municipal, els aficionats al jazz de tot l’Alt Penedès podran assistir al concert) una nova sessió de jazz novament al saló del Teatre Casal. Pel que fa al concert pròpiament, la novetat ja és coneguda per tots aquells que van ser a l’actuació del passat dissabte: la producció serà totalment acústica i els músics se situaran al centre de la platea, amb el públic en cercles concèntrics al seu voltant, tot mantenint la distància de seguretat. Un format que ha despertat opinions molt favorables per la seva sorprenent sonoritat. Seguint les mateixes restriccions, l’ús de la mascareta serà imprescindible per accedir a la sala.

PUBLICITAT

Nova fornada de músics

El saxofonista badaloní Martí Serra presenta nou quartet i nou disc, amb el nom de Live at Jamboree, enregistrat en directe a la mítica sala barcelonina, l’estiu de 2019. Serra ha escollit tres dels millors representants de la magnífica nova fornada de jazzmen del país per rellegir el seu propi repertori amb una mirada nova i fresca. Totes les composicions són originals i, o bé formen part de discos anteriors, com ara Tea Time o Diürna, o bé son inèdites.

PUBLICITAT

L’excel·lent compenetració entre Serra i Latorre, amb tots els colors i sonoritats que són capaços de construir, la creativitat de Cordobés i la solidesa de Sala són els puntals d’aquest grup, que conquereix l’espectador amb un ventall de dinàmiques, ritmes i atmosferes que van del pianissimo més silenciós fins a l’esplendor expressiva. Jazz contemporani d’autor.

També et pot interessar

Comentaris