Pontons acostarà la màgia dels Reis d’Orient a tots els infants del municipi

10/12/2020 - 12:48h

Davant les mesures per fer front a la Covid, l’Ajuntament ha preparat trobades virtuals entre els Reis i els nens i les nenes

S’acosten les festes de Nadal, les quals sempre es viuen amb molta iŀlusió i són plenes de moments màgics, però enguany estan marcades per la situació sanitària actual. És per això que al municipi de Pontons no es podrà celebrar la tradicional cavalcada, però l’Ajuntament ha volgut que tots els infants puguin saludar els Reis Mags d’Orient. Per aquest motiu, el consistori ha proposat que tots els nens i nenes del municipi rebin a casa seva una videotrucada del rei Gaspar per mantenir viva la màgia dels més petits de la casa malgrat les circumstàncies.

La difusió del projecte s’ha fet arribar a totes les famílies de Pontons mitjançant un vídeo del patge Kadeck, penjat al recentment estrenat canal de YouTube de l’Ajuntament, en què explica la informació de la campanya d’una manera entretinguda per arribar als infants i no desvelar cap sorpresa.

Les famílies de Pontons que es vulguin sumar a aquesta campanya impulsada des de l’alcaldia i la Regidoria d’Educació han d’omplir un formulari –que es pot trobar a www.pontons.org o a l’Ajuntament– i dipositar-lo a la Bústia Reial situada a les oficines del consistori abans del 18 de desembre. Un cop entregada la butlleta, entre el dilluns 28 de desembre i el 4 de gener el rei Gaspar farà una videotrucada per WhatsApp a tots els infants que s’hi hagin inscrit.

L’alcalde de Pontons, Josep Tutusaus, ha explicat que “l’objectiu de la proposta és mantenir la màgia d’aquestes festes per als més petits del municipi i transmetre un missatge d’iŀlusió per a totes les famílies de Pontons després d’un any molt complicat per a tothom”.

També et pot interessar

Comentaris