La Granada es prepara per Nadal amb un concurs de guarniment de façanes

07/12/2020 - 13:50h

Enguany també s’ha organitzat un concurs d’Instagram, en el qual hi participaran totes les fotografies nadalenques que portin l’etiqueta #NadalLaGranada2020

L’Ajuntament de la Granada organitza, per quart any consecutiu el concurs de guarniment de façanes i balcons, animant a participar-hi a tots els veïns del poble en unes festes que seran diferents a les dels darrers anys.

Per participar-hi, cal inscriure’s abans del 18 de desembre, enviant un correu electrònic a granada@diba.cat, indicant a l’assumpte del correu el concepte ‘Concurs de façanes‘, i informant del nom i adreça. Hi podran participar tots els habitatges del terme municipal de la Granada.

Passat el període de festes s’anunciaran els guanyadors i es realitzarà l’entrega de premis, que seran vals per bescanviar en els comerços del poble.

Nou concurs d’Instagram

Com a novetat, enguany també s’ha organitzat un concurs d’Instagram, en el qual hi participaran totes les fotografies nadalenques que portin l’etiqueta #NadalLaGranada2020. Les fotografies han de ser representatives del poble, mostrant com els veïns del municipi viuen Nadal a casa, al carrer, amb la família, etc.

Un jurat escollirà les sis millors fotografies, que es publicaran al compte @ajlagranada. Les tres fotografies amb més likes seran les guanyadores, que s’enduran un val a bescanviar als diferents comerços del poble.

L’entrega de premis es durà a terme passades les festes de Nadal.

També et pot interessar

Comentaris