El Vendrell posa en marxa una campanya de cara al Nadal

Presentació de la campanya. (Foto: Ajuntament del Vendrell)
Avatar
30/11/2020 - 21:00h

‘Nadal al teu balcó’ vol incentivar la dinamització del comerç local de cara a les festes

La Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament del Vendrell, juntament amb Comerç del Vendrell (CIT), el Gremi d’Hostaleria del Baix Penedès, l’Associació de voluntaris de Protecció Civil i l’Associació Cultural d’Extremadura, organitza el concurs ‘Nadal al teu balcó’.

PUBLICITAT

Es tracta d’una campanya de dinamització comercial i un concurs per dotar d’un aire nadalenc i festiu al municipi, especialment aquest Nadal marcat per la pandèmia de la Covid-19. És per això que s’incentiva la participació del veïnat del Vendrell en el guarniment dels seus balcons, finestres o façanes de temàtica nadalenca amb motiu de la campanya de Nadal 2020.

Amb l’objectiu de donar un aire més festiu al municipi del Vendrell, la regidora Maria Luz Ramírez està convençuda que aquestes festes tot i estar marcades per la crisi sanitària serviran per enfortir l’esperit nadalenc amb una participació ciutadana amb dissenys que de ben segur seran originals i creatius.

El concurs ‘Nadal al teu Balcó’ inclou els elements externs d’un habitatge que puguin ser guarnits com poden ser balcons i façana de finestres i es desenvoluparà a Instagram. La manera de participar consistirà en fer una foto i pujar-la a Instagram fent menció a @promocioeconomicavendrell. S’inicia aquest dimarts, dia 1 de desembre, i s’allargarà fins al 24 de desembre a les 12h.

La campanya es difondrà a les xarxes socials, RTVEl Vendrell i a les escoles amb un fullet que es repartirà per a cada infant. 

Hi haurà sis persones finalistes. Els premis seran els següents: per al primer classificat/a: una vídeocònsola; per al segon classificat/da, un val per a dos àpats en un restaurant de Calafell, cortesia del Gremi d’Hostaleria del Baix Penedès i un val de compra per bescanviar als establiments comercials del Vendrell, valorat en 20 euros, cortesia de Comerç del Vendrell.

A més, del tercer al sisè classificat/da, es lliurarà un val de compra per bescanviar als establiments comercials del Vendrell, valorat en 20 euros, cortesia de Comerç del Vendrell.

“Per seguir omplint el Vendrell de màgia i il·lusió, la campanya de dinamització comercial engega amb la participació dels voluntaris de Protecció Civil recorrent els carrers amb un vehicle mòbil amb uns personatges Mickey i Minnie el diumenge 13 de desembre, al matí”, s’apunta des del consistori vendrellenc.

PUBLICITAT

A més, per als dos caps de setmana següents -19 i 20 de desembre i 2 i 3 de gener- personatges d’animació infantil recorreran a peu els carrers del centre comercial amb l’objectiu d’omplir els carrers de màgia i d’il·lusió perquè els nens i nenes puguin fer-se fotos. Els personatges aniran sempre acompanyats per voluntaris de Protecció civil per fer complir les mesures higiènico-sanitàries i tots poder gaudir d’aquestes festes d’una forma segura.

També et pot interessar

Comentaris