Dotze joiers presenten les seves creacions al calendari d’AMPERT

26/11/2020 - 10:00h

L’Associació edita el seu calendari social per recaptar fons amb fotografies de Santi Cabezas

Com ja és habitual, Ampert ja té a punt el calendari solidari per al 2021, l’edició d’enguany que compta amb la col·laboració de dotze joieres i joiers penedesencs que han cedit temporalment una de les seves creacions per a il·lustrar cada un dels mesos del calendari de l’entitat.

Els artistes hi han participat en aquesta edició són Samuel i Noemí Martínez Saavedra, Gemma Llop, Anna Rafecas, Francesc Llosa i Maite Vives, Joana Salvadó, Cristina Garcia, Montse Alpiste, Gema Pinedo, Montse Masana, Enric Montal, Montse Marimon i Gabriela Soffer. En aquesta iniciativa també hi han participat de forma altruista i desinteressada, empreses i professionals del territori que no han dubtat en donar, una vegada més, tot el seu suport a Ampert. Sense ells aquesta proposta no seria una realitat.

Les fotografies han estat realitzades l’estudi Santi Cabezas Fotografia Professional, i el disseny del calendari és obra del dissenyador Pere Pagà de l’estudi Pagà Disseny. L’empresa vilafranquina Jocs Recreatius del Penedès ha patrocinat el calendari que ha estat imprès a Gràfiques Imprès Ràpid.

Una novetat

Enguany com a novetat, s’ha incorporat a cada pàgina del calendari un codi QR que dóna la possibilitat de conèixer una mica més a les joieres i joiers col·laboradors, gràcies també a la tasca desinteressada de l’empresa Gestinet.

El calendari es podrà adquirir a la Llibreria Jepi de Sant Sadurní i a les llibreries l’Odissea, Pujol, Sellarès, La Cultural, Cuscó – Gràfiques Imprès Ràpid i Montse de Vilafranca al preu de 6 € i l’objectiu de la iniciativa és un any més recaptar fons que aniran destinats íntegrament a la tasca social de l’associació, per sensibilitzar i per donar continuïtat al projecte d’Ampert, beneficiant a totes les veïnes i veïns dels municipis de l’Alt Penedès que han de rebre tractament de radioteràpia a l’ICO (Institut Català d’Oncologia), Hospital Duran i Reynals de l’Hospitalet de Llobregat.

També et pot interessar

Comentaris