Ja són prop d’un centenar els ingressats per Covid-19 o sospita a l’Alt Penedès i Garraf

Algunes de les inversions previstes per aquest any es destinaran a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès. (Foto: Jose Paredes)
02/11/2020 - 13:28h

Les persones que estan als hospitals amb malalties respiratòries no paren d’incrementar i en una setmana han mort 5 pacients més

El Consorsi Sanitari de l’Alt Penedès i Garraf ha enviat aquest dilluns, com cada setmana, l’informe d’ingressats per malalties respiratòries, ja sigui amb Covid-19 confirmats o no perquè els resultats de les proves encara no són immediates.

El creixement del número d’ingressats no s’atura i, si fa tres setmanes n’hi havia 23, la setmana passada ja va pujar a 67 i ara en són 95. Aquesta setmana, però, per primer cop, han començat a donar, de nou, el número d’ingressats per comarca. Així, a l’Hospital de l’Alt Penedès n’hi ha 23 i als del Garraf 72. Ja vam informar fa uns dies d’un brot que havia patit l’Hospital Sant Camil.

La mortalitat també continua creixent i ja han mort 134 persones als centres sanitaris de l’Alt Penedès i el Garraf des de l’inici de la pandèmia, cinc més que la setmana passada. Les altes arriben aquesta setmana a les 579.

També et pot interessar

Comentaris