Darrer tràmit per demanar ajuts al Vendrell per a professionals afectats per la Covid-19

Avatar
29/10/2020 - 21:00h

Aquest dijous s’ha publicat al BOP de Tarragona la segona convocatòria de l’atorgament de recursos a autònoms i pimes

Aquest dijous s’ha publicat al Butlletí Oficial de la Província (BOP) de Tarragona la segona convocatòria per a l’atorgament d’ajuts per al manteniment i l’impuls de les persones treballadores autònomes i petites empreses en el context de dificultats generades per la Covid-19 aprovada per l’Ajuntament del Vendrell.

Per tant, a partir d’aquest divendres, 30 d’octubre, ja es podrà fer la sol·licitud.

PUBLICITAT

Els beneficiaris d’aquests ajuts són empreses del Vendrell amb l’activitat suspesa o amb reducció de facturació i pèrdues econòmiques. Queden exclosos d’aquesta convocatòria els perceptors de l’ajut de la primera convocatòria de l’Ajuntament del Vendrell.

El pressupost d’aquests ajuts és de 120.000 euros, amb un ajut màxim de 600 euros per autònom o petita empresa.

El termini de presentació de sol·licituds serà entre aquest 30 d’octubre i el 12 de novembre.

PUBLICITAT

L’Ajuntament del Vendrell recomana que abans d’iniciar el tràmit per demanar els ajuts es tinguin en compte les instruccions per tramitar-lo i que es troben descrites en aquest enllaç:  https://www.elvendrell.net/covid-19-al-vendrell/comerc-2/474-informacio-covid-19/7218-ajuts-a-autonoms-i-pimes-amb-dificultats-per-la-covid-19

Per a més informació i  consultes

Sobre la convocatòria publicada aquest dijous també es pot enviar un correu a espaiempresarial@leina.org, mentre que sobre consultes informàtiques en relació a la realització del tràmit electrònic es pot enviar un correu a suporttramits@leina.org.

També es pot demanar informació per telèfon, al número gratuït 900 33 88 33.

També et pot interessar

Comentaris