La biblioteca de Sant Sadurní impulsa un club de lectura juvenil

FOTO: AJUNTAMENT
28/10/2020 - 18:11h

La iniciativa es va començar a gestar ja fa uns mesos però va quedar aturada per la pandèmia de Covid-19

La biblioteca municipal Ramon Bosch de Noya de Sant Sadurní ha reprès el projecte de crear un Club de Lectura juvenil al municipi. El servei va començar a gestar ja fa uns mesos la iniciativa, però va quedar aturada a causa de la crisi sanitària.

Tal com han explicat des de l’Ajuntament, el projecte va destinar a joves de 1r a 4t d’ESO i busca convertir-se en un espai de trobada literària per als que hi participen. Cada mes, els nois i noies parlaran de llibres i també debatran, si volen, sobre cinema, música, i d’altres temàtiques que els puguin ser d’interès.

Un dels punts forts d’aquest Club de Lectura Juvenil és la participació d’una moderadora molt especial, la booktuber especialitzada en literatura juvenil, la Mixa.

La Mixa Participa en la plataforma de foment lector “Què llegeixes?”, és blogger literària, booktuber i participa en presentacions de llibres, taules rodones, xerrades i entrevistes. També és mestra d’anglès, reportera cultural i col·labora amb diverses emissores de ràdio com Ràdio4, Ràdio Sant Boi, Ràdio Castelldefels o Teen Buzz Radio.

Les inscripcions al Club estan obertes fins al 3 de novembre. Només cal adreçar-se a la biblioteca i sol·licitar informació. L’estrena del Club de Lectura juvenil es durà a terme el dimarts 17 de novembre a les 6 de la tarda.

També et pot interessar

Comentaris