Els veïns de Castellví decidiran quines propostes s’inclouen al pressupost del 2021

22/10/2020 - 14:42h

L’Ajuntament posa en marxa un procés participatiu que s’allargarà fins al 6 de novembre

L’Ajuntament de Castellví de la Marca posa un nou procés participatiu en marxa. Sota el lema “Castellví, decideix com t’agrada” les veïnes i veïns decidiran quines 5 accions formaran part dels pressupostos per l’exercici 2021. La participació ciutadana i l’opinió del veïnatge són dos pilars importants i fonamentals per l’Ajuntament.

El fet que els veïns i veïnes participin de la presa de decisions de les actuacions que es duen a terme i que formaran part de l’actuació municipal, permetrà elaborar polítiques que responguin millor a les demandes i necessitats del municipi. Totes les castellvinenques i castellvinencs empadronats al municipi de 16 anys o més podran escollir fins a 3 opcions d’un llistat d’onze accions i una pregunta oberta per deixar propostes. Les 5 més votades s’inclouran als pressupostos per l’exercici 2021. Les onze opcions són continuar la desinfecció periòdica de l’espai públic, fomentar la cultura segura, la restauració de més fonts, la creació d’un camí escolar segur, dissenyar un nou sistema de recollida de residus per millorar el reciclatge, augmentar la dedicació del Servei d’Atenció al Domicili, realitzar campanyes contra l’abandonament de tifes de gos a la via pública, la instal·lació d’un nou enllumenat LED a l’escola i a la llar d’infants, la implantació d’un nou servei d’acompanyament per a joves (formació, treball i habitatge), incrementar els plans d’ocupació per a persones aturades i, augmentar les polítiques de promoció econòmica i d’enoturisme.

El període de votació serà del 26 d’octubre al 6 de novembre i es podrà votar de dues maneres: adreçant-se presencialment a l’Ajuntament o a través d’un formulari online al qual es pot accedir a través del portal web de l’ajuntament o les xarxes socials.

També et pot interessar

Comentaris