L’Escolania de Montserrat actua aquest divendres a Vilafranca

22/10/2020 - 11:10h

Ho farà en doble sessió i els beneficis del concert es destinaran a la restauració de la teulada de la basílica de Santa Maria

Un dels cors musicals de més renom mundial –en el qual actualment hi canta algun escolà penedesenc– actua aquest divendres, en doble sessió (20 i 21.30h), a la basílica de Santa Maria. Organitzats per la Fundació Pinnae i la Comissió de Santa Maria 2020 els concerts es faran sense cap pausa, fet que permetrà guanyar temps a l’organització i que d’aquesta manera l’Escolania pugui oferir un segon recital, possibilitant l’accés de més públic a la basílica.

L’aforament per a cada un dels concerts serà del 50% de la basílica, fet que garanteix un distanciament i que les mesures de seguretat es compleixin degudament. Per a l’accés a l’interior de la basílica serà obligatori l’ús de mascareta i es servirà de gel hidroalcòholic a tothom per la desinfecció de mans. El distanciament del públic anirà amb una limitació obligatòria de 5 persones per banc.

Al finalitzar el primer concert la basílica serà desallotjada i tots els bancs seran degudament desinfectats novament per a l’accés del públic, fet que permet garantir una bona higiene dels bancs i espais habilitats.
Tots els beneficis que s’obtinguin aniran destinats a rehabilitar la teulada de la basílica, que actualment es troba amb un terç de la seva obra consolidada, fet que ha motivat a organitzar aquest concert benèfic i que l’entrada per a l’accés al concert tingui aquest destí. El donatiu serà de 18 € per persona.

Per aquesta ocasió, a dins la basílica s’instal·larà una pantalla de gran format amb un sistema de projecció que garantirà la visualització molt bona del cor i músics des de tota la basílica, amb detalls del concert que no passaran per alt a cap dels assistents i permetrà viure un directe molt espectacular. Mai a cap concert organitzat a Vilafranca s’haurà vist amb aquest sistema de projecció amb una pantalla de gran format Full HD de 21 metres quadrats.

Les entrades es poden adquirir per internet al portal www.topticket.cat

Les localitats no són numerades i l’accés al concert serà per la porta principal.

També et pot interessar

Comentaris