La plataforma Provegueria Penedès debatrà sobre el Pla Territorial

15/10/2020 - 10:05h

Per aquest motiu l’entitat penedesenca organitzat dos actes a Vinseum pels dies 3 i 17 de novembre oberts a tota la ciutadania

La plataforma Provegueria Penedès vol dir la seva al Pla Territorial del Penedès (PTP) i per aquest motiu ha organitzat dos actes oberts a tota la ciutadania. Seran els dies 3 i 17 de novembre a Vinseum i l’objectiu és que es pugui debatre sobre alguns aspectes que planteja el pla. Per participar en els actes cal inscriure’s a info@vegueriapropia.org.

El del dia 3 es farà a les 19h sota el títol ‘Fem la vegueria Penedès, al servei de les persones’ i girarà, almenys en la seva primera part, al voltant de la Declaració de la PVP en l’actual procés participatiu del Pla Territorial del Penedès i s’obrirà un debat, moderat per Jordi Cuyàs, sobre diferents aspectes que es plantegen al pla com: espais oberts (Pep Solé), assentaments (Cisco Ortega), model econòmic i productiu (Isabel Vidal) i mobilitat (Pau Batlle).

La segona part de la jornada se centrarà en el model productiu que es vol pel Penedès i hi participaran Joan Domènech (president de la Unió Empresarial de l’Anoia), Neus Lloveras (presidenta de la Federació Empresarial del Gran Penedès), Joan Huguet (president de la DO Penedès), Ramon Giró (president de la Cambra de Comerç de l’Alt Penedès), Josep M. Romero (CCOO) i Francesc Rica (UGT), amb la periodista Cati Morell com a moderadora. El segon acte es farà el dia 17 de novembre i es parlarà sobre mobilitat i espais oberts.

Des de l’entitat ara es plantegen un nou repte: que la vegueria Penedès sigui inscrita com a paisatge cultural a la Llista del Patrimoni Mundial de la Unesco i faran tots els passos necessaris perquè això sigui possible.

També et pot interessar

Comentaris