Els Mossos dissolen a Vilafranca un ‘botellón’ de 150 persones

08/10/2020 - 16:17h

Van dur a terme accions similars a Vilobí, Sant Sadurní i Sant Pere de Riudebitlles, però a Vilafranca va identificar 56 persones que no volien marxar

Els Mossos d’Esquadra van dissoldre la nit de dissabte a diumenge passat diversos botellons a l’Alt Penedès.

Concretament, les accions de la policia van començar a mitjanit i van acabar a dos quarts de tres de la matinada. Primer van anar a Vilobí, des d’on es van desplaçar a Sant Sadurní, Vilafranca i Sant Pere de Riudebitlles. A tot arreu van trobar-se un nombre elevat de persones bevent alcohol al carrer sense mascaretes ni distàncies de seguretat.

L’incident més important el van viure a la capital de l’Alt Penedès, concretament al polígon Els Fondos de l’Estació (entre Vilafranca i la Granada) on, segons els Mossos, es van arribar a reunir unes 150 persones.
Quan els Mossos van arribar al lloc dels fets i van demanar que la gent desallotgés l’espai, molts dels assistents van marxar, però molts altres van “reaccionar de manera hostil”, segons els Mossos, els quals van haver de demanar reforços. Quan aquests van arribar, van poder identificar i denunciar administrativament 56 persones per incompliment de les mesures sanitàries en plena pandèmia.

Els Mossos avisen que, tenint en compte que els locals d’oci nocturn continuen tancats, durant el cap de setmana faran controls exhaustius dels punts on creuen que pot haver-hi més reunions de grups de persones senes complir les mesures de seguretat.

També et pot interessar

Comentaris