Convocat el primer ple de l’Estat de la Vila al Vendrell

Els darrers plens municipals al Vendrell han estat telemàtics pels efectes de la pandèmia.
07/10/2020 - 13:54h

Serà dijous 15 d’octubre, a les 20h, i es podrà seguir en directe a través de la RTV El Vendrell

Dijous de la setmana que ve, 15 d’octubre, a les 20h se celebrarà a l’Ajuntament del Vendrell un ple extraordinari amb el debat de l’estat de la vila com a únic punt a l’ordre del dia. La sessió serà retransmessa per RTV El Vendrell per garantir la màxima audiència i transparència.

L’alcalde, Kenneth Martínez, i els portaveus dels grups municipals estaran de forma presencial a la Sala de Plens de l’Ajuntament del Vendrell, des d’on faran les seves intervencions, mentre que la resta de regidors i regidores hi estaran connectats telemàticament.

El Ple de l’Estat de la Vila és un debat de caràcter general sobre el municipi que té com a objectiu donar l’oportunitat al govern de fer un balanç de la seva gestió i a través dels grups municipals retre compte del mateix.

D’altra banda, s’anima a la participació de la ciutadania amb l’opció de poder enviar preguntes als grups municipals que es respondran o utilitzaran durant el debat.

Les preguntes es podran enviar fins al dimarts 13, a les 20 h, a l’adreça de correu electrònic pledelvendrell@gmail.com. Només es podrà fer una pregunta per persona, entitat, associació o organització, que s’haurà  d’enviar per escrit o mitjançant un vídeo no superior a 30 segons.

Des de l’administració local vendrellenca es demana que la petició sigui sobre temes de caràcter general i assumptes municipals.

Aquest Ple de l’Estat de la Vila del proper dijous 15 d’octubre és el primer que se celebrarà al Vendrell i es preveu fer-ne un cada any.

També et pot interessar

Comentaris