Darrer tràmit per enderrocar la masia de la Miralba de la Bisbal

30/09/2020 - 18:00h

L’Ajuntament ha aprovat el projecte d’enderroc i els treballs s’allargaran menys de tres mesos

La Junta de Govern de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha aprovat inicialment el projecte d’enderroc de la masia de La Miralba -per poder-lo executar quan estigui aprovat definitivament- i sotmetre el projecte a exposició pública durant 30 dies a comptar des de la seva publicació al BOPT.

La publicació es va publicar aquest dimarts, 29 de setembre, i estarà en exposició pública fins al 12 de novembre.

Durant aquest termini podrà ser examinat per qualsevol interessat a les dependències municipals i es podran formular les al·legacions que s’estimin pertinents.

En cas que no es presentin al·legacions/reclamacions, el projecte esdevindrà definitivament aprovat sense necessitat d’un nou acord. Després d’aquest pas, es podrà iniciar l’expedient per a la contractació de les obres d’enderroc.

La masia de la Miralba, ubicada en una parcel·la adjacent al local social de La Miralba, està en mal estat de conservació. Per aquest motiu l’equip de govern bisbalenc va decidir enderrocar-la.

El pressupost de l’execució ascendeix a 17.830,93€ i el termini d’execució serà inferior a 3 mesos.

Les obres inclouen l’enderroc; la retirada de residus i la seva eliminació (portant-los a un gestor autoritzat), deixar el terreny net i pla, amb una lleugera inclinació cap al carrer perquè no quedi aigua retinguda a l’interior; i el tancament del solar amb una paret amb porta d’accés.

La finca és propietat de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès des del novembre de 2018, quan va ser adjudicada a l’administració després que no es pogués adjudicar la venda de la finca mitjançant subhasta pública.

El passat 8 de juny de 2020 es va aprovar la contractació del servei de redacció tècnic de l’enderroc, la direcció de l’execució de l’obra i la coordinació de seguretat i salut en la fase d’execució amb l’empresa Disseny i Arquitectura Taller Pericial, SL., per un import de 5.826,15€ (IVA inclòs).

També et pot interessar

Comentaris