IKEA aterra a la vegueria Penedès

Moment d’inauguració de la botiga d’IKEA al gran Penedès.
30/09/2020 - 13:23h

La companyia sueca obre el primer Planning Studio de l’Estat a Sant Pere de Ribes

La companyia sueca IKEA ha inaugurat aquest dimecres el seu primer Planning Studio d’Espanya, concretament al Parc d’Oci de la Rambla del Garraf del municipi de Sant Pere de Ribes.

Es tracta del quart establiment de la companyia a Catalunya, que aposta per aquest punt del Garraf i del conjunt de la vegueria del Penedès per obrir les portes a un nou concepte de botiga que ja és present a ciutats europees com Estocolm, Londres i Copenhaguen.

La inauguració ha comptat amb l’alcaldessa de Sant Pere de Ribes i presidenta del Consell Comarcal del Garraf, Abigail Garrido, que ha valorat molt positivament l’obertura del nou centre al municipi i la creació d’una vintena de llocs de treball en plena pandèmia del coronavirus; així com de la directora general d’IKEA a Espanya, Petra Axdorff, que també ha volgut destacar la importància del mercat català en l’estratègia de creixement del grup.

A més, la directora del nou negoci d’IKEA i també responsable de la botiga de la firma sueca a la Gran Via d’Hospitalet de Llobregat, Marina Dubakina, ha volgut remarcar l'”orgull i plaer d’estar tant a prop del client. Sempre intentem apropar-nos al consumidor i aquest és un nou concepte d’IKEA a Espanya”.

“Els nostres clients tindran un assessorament molt personalitzat, a càrrec de personal expert, per pensar i crear, sobretot, cuines i dormitoris”, unes estances de la llar que acostumen a tenir molt de pes específic en el mobiliari domèstic, ha explicat Dubakina.

“Ajudem als clients a realitzar els somnis en la seva millor forma”, ha conclòs la directora d’IKEA al Garraf.

De la seva banda, Abigail Garrido ha volgut agrair públicament la decisió d’IKEA d’implantar-se al municipi de Sant Pere de Ribes “en uns moments difícils, amb la pandèmia que ens fa estar en alerta i neguit”.

“Aquesta notícia encara té més sentit amb la creació de nous llocs de treball i un espai d’il·lusió”, ha afegit Garrido, que ha remarcat també el “concepte de proximitat de l’empresa i de cuidar a les persones en el trànsit de decidir coses importants per a les seves vides”.

L’acte d’inauguració de la botiga ha estat de petit format per respectar totes les mesures de seguretat i distanciament derivades de l’actual situació sanitària.

El nou establiment d’IKEA a la vegueria Penedès compta amb 620 metres quadrats de superfície, dividits en dues plantes, i es caracteritza per oferir atenció 100% personalitzada als seus clients.

IKEA Planning Studio de Sant Pere de Ribes està especialitzat en el disseny de projectes de cuina, armaris modulars i matalassos, i és el primer de diversos centres innovadors que el grup de mobiliari suec obrirà a Catalunya els pròxims anys, i que se sumen a les botigues que té a l’Hospitalet, Badalona i Sabadell.

Al nou establiment no hi ha estocs i el personal d’IKEA assessorarà el client en la confecció de cuines i dormitoris, entre d’altres espais. L’empresa recomana demanar cita prèvia.

L’horari del centre és de dilluns a dissabtes de 10 a 21h ininterrompudament i els diumenges de 10 a 15h.

També et pot interessar

Comentaris