Doble concert de l’Escolania de Montserrat a Vilafranca pel 23 d’octubre

Avatar
30/09/2020 - 12:23h

La Fundació Pinnae organitza un concert benèfic per la rehabilitació de la teulada de la basílica de Santa Maria

La Fundació Pinnae i la Comissió de Santa Maria 2020, han acordat la celebració d’un nou concert amb l’Escolania de Montserrat, per al proper 23 d’octubre amb un doble concert a la Basílica. Un dels cors musicals de més renom mundial i on actualment hi canta algun escolà del Penedès, actuarà en doble sessió el divendres 23 d’octubre, en horaris de 20 h. el primer i a les 21’30 h. pel segon concert. Cada un dels concerts es celebraran sense cap pausa, fet que permetrà guanyar temps i que l’Escolania pugui oferir un segon concert, possibilitant l’accés de més públic a la Basílica en motiu de la doble sessió.

PUBLICITAT

Mesures de seguretat

L’aforament per cada un dels concerts serà al voltant del 50% de la Basílica, fet que garanteix un distanciament i que les mesures de seguretat es compleixin degudament. Per l’accés a l’interior de la Basílica serà obligatori l’ús de mascareta i es servirà de gel hidroalcòholic a tothom per la desinfecció de mans. El distanciament del públic anirà amb una limitació obligatòria de 5 persones per banc.

Al finalitzar el primer concert la Basílica serà desallotjada i tots els bancs seran degudament desinfectats novament per l’accés del públic, fet que permet garantir una bona higiene dels bancs i espais habilitats.

Tots els beneficis que s’obtinguin aniran destinats a rehabilitar la teulada de la Basílica que actualment es troba amb un terç de la seva obra consolidada, fet que ha motivat a organitzar aquest concert benèfic i que el donatiu per l’accés al concert tingui aquest destí. El donatiu serà de 18 € per persona.

PUBLICITAT

Pantalla gegant

Per aquesta ocasió a dins la Basílica s’instal·larà una pantalla de gran format amb un sistema de projecció que garantirà la visualització molt bona del Cor i musics des de tota la Basílica, amb detalls del concert que no passaran per alt a cap dels assistents i permetrà viure un directe molt espectacular. Mai a cap concert organitzat a Vilafranca s’haurà vist amb aquest sistema de projecció amb una pantalla de gran format Full Hd de 21 m2.

Les entrades ja estan disponibles per internet al portal www.topticket.cat o bé de forma presencial a la taquilla de Fòrum Berger (Rbla. Nostra Senyora, 6 de Vilafranca) en el seu horari habitual de dijous a diumenge, fins exhaurir localitats.

Les localitats no seran numerades i l’accés al concert serà per la porta principal, un cop finalitzat totes les portes i accessos laterals de la Basílica seran habilitats per la correcte sortida i circulació del públic, per tal de no trobar-se en cap concentració i saturació de gent a la porta. L’aforament limitat als dos concerts permetrà aquestes mesures siguin còmodes de complir.

També et pot interessar

Comentaris