La pandèmia de la Covid-19 marca la Fira ECO Sant Cugat

24/09/2020 - 12:48h

Sense estands ni expositors la fira mediambiental del Penedès ofereix una desena d’activitats per aquest cap de setmana

Amb la pandèmia l’ECO Sant Cugat s’ha vist obligats a suspendre tots els actes que comporten aglomeracions pels carrers del municipi, ja sigui la fira amb estands i expositors relacionats amb el medi ambient, l’espai gastronòmic, les activitats infantils i familiars, etc.

Malgrat això, per poder celebrar la 18a edició de la fira que arriba aquest cap de setmana s’han organitzat diferents activitats de format reduït i preferentment a l’aire lliure, en aquest cas al Pati de l’1 d’Octubre. Totes les xerrades i activitats que es faran es poden trobar a l’enllaç http://www.ecosantcugat.cat/edicio-2020

Tot i així passejades, un passi d’un llargmetratge en el marc de la Mostra Audiovisual de Medi Ambient del Penedès, una activitat de plogging, una sessió de Kundalini Ioga (amb reserva prèvia) i xerrades interessants que es podran seguir presencialment o en directe per streaming a través del canal de Youtube de l’Ajuntament conformen tot el programa d’enguany.

Val la pena destacar les xerrades de:

  • Martí Boada, doctor en Ciències Ambientals, geògraf, naturalista i assessor científic de la UNESCO, que farà la xerrada: “Crisi ambiental, una crisi civilitzatòria”.
  • Jaume Marlès Magre, doctor en Ciència i Tecnologia Ambiental i investigador de l’Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals (ICTA-UAB), que parlarà de “Biodiversitat i canvi climàtic, canvis i efectes del sector primari (la vinya)”.
  • Ester Milà Huguet, Dietista-Nutricionista, que ens parlarà de “Com menjar més sa i sostenible per cuidar-nos i alhora cuidar el medi ambient”.
  • Montse Vendrell i Pep Vidal de La Balança, on ens explicaran “L’economia circular i ecoinnovació a l’empresa”.

Tots els actes són gratuïts però amb aforament limitat i es realitzaran a l’aire lliure, al Pati de l’1 d’octubre de 2017 del Centre Cívic. En cas de pluja, es traslladaran a la Sala del Cafè. Totes les activitats compliran les mesures de prevenció contra la Covid-19.

També et pot interessar

Comentaris