La plantilla de Robert Bosch Castellet farà vaga contra el tancament de la planta

Robert Bosch
Imatge d’arxiu d’una protesta dels treballadors de Robert Bosch el 2014.
Avatar
23/09/2020 - 17:08h

El comitè d’empresa ha convocat tres jornades de protesta de 24 hores per als pròxims dies per defensar els llocs de treball de la fàbrica

El comitè d’empresa de Robert Bosch Castellet ha convocat tres jornades de vaga de 24 hores els pròxims dies, per manifestar el rebuig de la plantilla a la decisió de l’empresa de tancar la planta i per defensar els seus llocs de treball.

La primera jornada de vaga serà aquest divendres, i està prevista una assemblea de treballadores i treballadors a la 1 del migdia. La trobada es farà a les portes de l’empresa per analitzat la situació i informar de l’estratègia a seguir.

PUBLICITAT

També s’ha convocat vaga el pròxim dimarts, coincidint amb la pròxima reunió del període de consultes de l’expedient. La protesta tindrà lloc de 9 a 14 hores, a Barcelona, davant l’Hotel Barceló Sants (plaça de Joan Peiró) on està previst que es faci la reunió.

La darrera jornada de vaga serà dijous, 1 d’octubre, coincidint amb la reunió entre les parts amb la mediació de l’Administració. Aquest dia també han convocat les treballadores i treballadors a una concentració de 10 a 14 hores davant la seu del Departament de Treball de la Generalitat.

També et pot interessar

Comentaris