Reconeixement a l’escola Jacint Verdaguer de la Granada

23/09/2020 - 10:56h

El centre ha estat reconegut per la seva trajectòria i treball en la implementació de l’aprenentatge cooperatiu

El passat divendres 18 de setembre es va fer un acte de reconeixement a l’Escola Jacint Verdaguer de la Granada com a membre de la Xarxa Khelidôn per a l’aprenentatge cooperatiu.

La Xarxa Khelidôn, promoguda pel Grup de Recerca en Atenció a la Diversitat de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya, es fonamenta en donar acollida a aquells centres que han finalitzat el procés de formació en aprenentatge cooperatiu, oferir suport en aquells temes que els centres requereixin al voltant d’aquesta pràctica i promoure un espai d’intercanvi d’experiències per a una activitat formadora mitjançant la interacció.

L’escola de la Granada va ser reconeguda, doncs, per la seva trajectòria i treball la implementació de  l’aprenentatge cooperatiu a les aules, en un acte presidit per l’Alcalde del municipi, Joan Cols, i el coordinador del Grup de Recerca en Atenció a la Diversitat, José Ramón Lago. Durant la presentació, es va fer un breu comentari de les aportacions i els projectes del centre,  que els acredita com a membres de la Xarxa Khelidôn.

També et pot interessar

Comentaris