Es refoça la línia de bus exprés entre Vilafranca i Barcelona

Imatge d’un dels autobusos de Vilafranca a Barcelona, amb gent de peu. FOTO: Laura Calvet
15/09/2020 - 15:27h

Es triplica el nombre d’expedicions des d’aquesta mateixa setmana i fins que durin les obres de millora de la línia R4 de Renfe

Des d’aquest dimarts 15 de setembre la línia de bus exprés.cat e6 entre Vilafranca i Barcelona triplica el nombre d’expedicions, amb la circulació de 43 nous vehicles que s’afegiran als de l’horari habitual del servei de transport públic per carretera. Aquest servei de reforç, aprovat aquest estiu per la Generalitat de Catalunya, serà vigent mentre durin les obres del tram ferroviari de la línia R4 de Rodalies afectat pels treballs del corredor mediterrani, que està previst que finalitzin al novembre.

L’Ajuntament de Vilafranca ha apuntat que, atenent les queixes dels usuaris que en els darrers dies afirmaven que no s’havia posat en funcionament aquest increment de freqüència horària anunciat, ha fet la reclamació a la Generalitat de Catalunya i a l’empresa operadora, perquè el pla de reforç s’executi tal i com s’havia anunciat.

Així doncs, es confirmen els nous horaris des d’aquest dimarts 15 de setembre i fins que finalitzi el període d’afectacions per obres d’Adif de la línia R4 de Rodalies de Catalunya.

El servei de la línia de bus queda de la següent manera:

Hi haurà les 22 expedicions d’anada i 23 de tornada habituals de dilluns a divendres feiners, a les que s’hi sumen 43 expedicions per sentit, de dilluns a divendres laborables, que circularan cada 15 minuts en hora punta i cada mitja hora en hora vall.

El servei es prestarà des de Vilafranca entre las 5.45 hores i les 22.15 hores i des de Barcelona entre les 6.45 hores i les 23.15 hores.

Consulteu els horaris a https://serveisurbans.vilafranca.cat/bus-vilafranca-barcelona

Amb la potenciació de l’oferta dels serveis exprés.cat per part del Departament de Territori i Sostenibilitat es vol atendre de forma adequada la mobilitat de Vilafranca del Penedès. La Generalitat de Catalunya, a través de la Direcció General de Transport i Mobilitat, vol pal·liar amb aquest pla de reforç les dificultats que es poden trobar els usuaris d’aquesta línia en els seus desplaçaments diaris i evitar la propagació de l’ús del vehicle privat en un moment d’emergència climàtica i sanitària.

També et pot interessar

Comentaris