Comencen la Novena i els Goigs de Sant Fèlix

Xavi Gonzàlez
22/08/2020 - 20:33h

Sota la direcció de Xell Montserrat els Goigs van ser enregistrats per un cor de 70 cantaires i una quarantena de músics a l’auditori municipal de Vilafranca

Aquest dissabte, a partir de les 20.45 comencen la Novena i els Goigs de la festa major de Vilafranca d’aquest any que tothom recordarà com atípica i és que la pandèmia de la Covid-19 ha suprimit la majoria d’actes de la festa major. Un dels pocs que se salvaran seran els litúrgics que, malgrat tot, hauran de complir unes restriccions i l’aforament serà limitat i prèviament caldrà haver sol·licitat l’accés ja sigui per internet o bé de manera presencial.

PUBLICITAT

Precisament els Goigs no seran interpretats en directe per motius de seguretat i s’escoltaran a través d’un enregistrament que es va fer ara fa uns dies a l’auditori municipal de Vilafranca. Allà s’hi van aplegar un cor de 35 veus i 35 músics que sota la direcció de Xell Montserrat van fer l’enregistrament que també va ser captat per les càmeres de Penedès TV i que a partir d’avui i fins al 30 d’agost es podran veure per la petita pantalla.

PUBLICITAT

Als Goigs també hi van assistir una quarantena de cantaires més,  habituals al cor que van ocupar els seients de la grada com si del públic de l’església es tractés. Ells s’afegien a la gravació a la tonada que sempre fa al poble quan es canten els Goigs.

També et pot interessar

Comentaris