CaixaBank i la Federació Empresarial del Gran Penedès col·laboren

05/08/2020 - 12:15h

El nou acord es basa en l’especialització de productes i serveis financers per les empreses associades

L’entitat financera CaixaBank ha renovat el seu acord de col·laboració amb la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP) mantenint-se com a soci financer de l’entitat empresarial amb l’objectiu d’ajudar a promoure el desenvolupament de les empreses associades.

La FEGP és una organització econòmica de base associativa , de règim assembleari i de lliure afiliació, que representa el conjunt de l’empresariat de l’àmbit intercomarcal penedesenc.

L’acord, que han ratificat Neus Lloveras, presidenta de la Federació Empresarial del Gran Penedès i Carlos Gramunt, director comercial de Banca d’Empreses de CaixaBank a la Direcció Territorial de Barcelona, facilitarà a les empreses l’accés a una gamma de productes i serveis financers totalment personalitzats.

L’acord posa de manifest el compromís de l’entitat financera amb les empreses penedesenques que podran beneficiar-se, entre d’altres productes i serveis, de solucions per a la cobertura de les seves necessitats personals i de negoci, productes d’inversió, assessorament personalitzat i un programa financer a mida, que gestionaran un equip de professionals especialitzats, distribuïts a la xarxa més àmplia d’oficines en la comarca.

També et pot interessar

Comentaris