Vigilància conjunta entre Policia Local i Guàrdia Civil a la costa de Cunit

04/08/2020 - 14:00h

Tot i les mesures, el Consistori apel·la a la responsabilitat individual

Amb l’entrada en vigor de les noves instruccions i mesures preventives per afavorir la contenció de la propagació de la Covid19, l’Ajuntament de Cunit ha continuat apostant per vetllar per la seguretat i per la salut de residents i també de tota la població visitant que està al municipi des de les últimes fases de la desescalada.

La Policia Local, juntament amb el servei de socorrisme i de vigilants de la platja, estan alerta del compliment de les mesures de seguretat.
El grup de socorristes està format per 17 persones (14 amb titulació i 3 com a vigilants) i està operatiu tots els dies de la setmana d’11 del matí a 7 de la tarda. Enguany, el servei compta també amb el dron com a reforç de vigilància, una embarcació, un quad, kayaks i 3 patinets elèctrics.

En aquest sentit, per reforçar la situació també es compta amb la col·laboració i suport del servei marítim de la Guàrdia Civil que, des del mar, realitza tasques de control tant de banyistes com de vehicles aqüatics.

La zona marítima és un dels punts on més afluència de persones hi ha, fet que fa que les platges siguin de nou el principal atractiu estiuenc a Cunit, en un estiu diferent. Per aquet motiu, el Consistori ha actuat des de diferents àmbits per tal que es puguin gaudir les platges, amb seguretat, però també apel·lant a la responsabilitat individual, aspectes que es recorden al llarg dels 2,5 km de platja en cartells informatius.

Pel que fa a les desinfeccions de la via pública, es continua realitzant de forma intensiva cada dia, tota la zona del litoral.
A més, la Policia Local vetlla pel compliment de la normativa pel que fa a l’ús obligatori de la mascareta i al manteniment de la distància de seguretat en tot el municipi.

També et pot interessar

Comentaris