L’Ajuntament de Sant Martí habilitarà un parc per poder practicar esport

28/07/2020 - 18:07h

Va aprovar canviar l’enllumenat públic i incrementar les despeses en productes farmacèutics

En el Ple Ordinari del mes de juliol, celebrat de forma telemàtica el passat 23 de juliol, es va aprovar modificar el pressupost general del 2020 per incloure una partida de 5.000 euros en productes farmacèutics per fer front a la Covid-19 i una altra de 16.000 euros per a una instal·lació esportiva i d’esbarjo oberta a tothom, una petició reclamada per la població després que al Parc de la Pau hagi minvat l’espai per fer esport a causa de la construcció de la biblioteca i també per evitar que els joves saltin il·legalment la tanca del camp de futbol. Aquesta instal·lació, ubicada a la zona esportiva on s’acostuma a fer la Festa Major, serà polivalent i d’accés gratuït. La modificació de crèdit va ser aprovada per tots els partits polítics, excepte per Junts x Sant Martí que, tot i mostrar-s’hi favorables, van decidir abstenir-se, al·legant que havien votat inicialment en contra d’aquest pressupost.

El plenari també va donar llum verda a dos convenis amb el Consell Comarcal: un de suport a les energies renovables, que permetrà canviar l’enllumenat públic amb bombetes leds per estalviar a nivell energètic, i un altre per a la prestació de serveis socials bàsics, que possibilitarà augmentar les hores d’atenció de l’Educadora Social.

Durant el ple es van presentar dues mocions. Una era per donar suport als viticultors del Penedès: com que va ser presentada per tots els grups polítics, va ser aprovada per unanimitat. En canvi, la moció presentada per Movem Sant Martí per crear una Comissió de Seguretat va ser inicialment rebutjada, en considerar que era una proposta sense contingut i es va instar al grup socialista a una reunió prèvia per valorar com s’hauria d’articular, ja que hi ha hagut en el passat males experiències similars i caldria consensuar la col·laboració de tots els partits. En el mateix sentit, l’opció de contractar un tercer vigilant, volguda per tots, xoca amb la necessitat de ser curosos a l’hora d’incrementar despeses estructurals, ja que el pressupost no ho permet.

També et pot interessar

Comentaris