Investiguen el president de l’Associació Islàmica de Cunit per abús sexual i violència domèstica

El president de l’Associació Islàmica de Cunit durant el judici que se li va fer l’any 2010. (Foto: ACN)
06/07/2020 - 16:48h

Abderraman el Osri ha quedat en llibertat després de ser arrestat amb el seu fill, també acusat de maltractaments

Un jutge del Vendrell investiga el president de l’Associació Islàmica de Cunit, Abderraman el Osri, com a presumptes autors d’uns delictes d’abús sexual i violència domèstica. Fonts properes a la investigació han confirmat a l’ACN que se l’acusa d’haver abusat i maltractat una menor que tenia a càrrec, en uns fets que s’haurien prolongat durant almenys cinc anys.

El Osri, de 63 anys, va ser detingut dijous passat pels Mossos d’Esquadra juntament amb el seu fill, de 24 anys i també acusat d’un delicte de violència familiar. Els dos van passar diumenge a disposició judicial.

El Ministeri Fiscal no va sol·licitar cap mesura cautelar, de manera que el magistrat va decretar la llibertat amb càrrecs amb una ordre d’allunyament de la víctima.

La investigació se centra ara en esclarir si els acusats haurien abusat de més víctimes. Segons apunten fonts coneixedores de la investigació, els darrers dies diverses menors han manifestat en seu policial haver patit abusos, però posteriorment no han ratificat aquestes declaracions davant el jutge.

Abderraman el Osri ja tenia antecedents judicials perquè va ser jutjat l’any 2010, juntament amb l’imam de Cunit, per un delicte de coaccions a la mediadora de l’Ajuntament de Cunit. El jutjat penal de Tarragona els va considerar culpables, però posteriorment l’Audiència de Tarragona els va absoldre en considerar que no hi havia proves constitutives de delicte.

També et pot interessar

Comentaris