Es dobla la xifra de nous positius per Covid-19 al Penedès

Tests ràpids de seroprevalença del coronavirus amb resultats o processant-se. FOTO: ACN
03/07/2020 - 18:05h

En una setmana els nous contagis han passat de 6 a 12, i segueix augmentant la xifra de persones que presenten símptomes de la malaltia

El nombre de positius per nou coronavirus segueix augmentant a Catalunya. La ressaca del desconfinament es nota en la taxa de contagis, que els darrers tres dies no ha fet més que augmentar.

Aquest dijous, la Generalitat ha registrat la xifra més alta de nous infectats des del passat 22 de maig, amb 385 casos més que el dia anterior, en què se’n van registrar 223.

Al Penedès, l’evolució de la pandèmia no és gaire diferent que a la resta del país. Durant la darrera setmana s’han doblat les xifres de positius per SARS-CoV-2, que han passat de 6 casos a 12, i a l’Hospital Comarcal hi torna a haver sospitosos d’haver contret la malaltia. L’acumulat des de l’inici de la crisi sanitària és de 1.292 persones positives.

També segueix creixent ràpidament la xifra de sospitosos amb símptomes de la Covid-19, que al conjunt del Penedès ja supera els 8.300 casos. En només una setmana han crescut en 381 els pacients sospitosos.

Els darrers set dies també ha augmentat la mortalitat per nou coronavirus, amb una defunció a l’Alt Penedès. Ja són 275 al conjunt del territori. 175 a l’Alt Penedès i 100 al Baix.

També et pot interessar

Comentaris