El ple de Cunit aprova factures per import de 206.530 euros

El ple de Cunit celebrat aquest dijous. (Foto: Ajuntament de Cunit)
25/06/2020 - 19:28h

Corresponen principalment a la neteja viària a diverses zones noves del municipi i a serveis especials

El ple de l’Ajuntament de Cunit ha aprovat aquest dijous una relació de factures per import de 206.530,51€, principalment corresponents a la neteja viària a zones com el Passeig Marítim nou o a serveis especials, com el reforç amb el patinet elèctric.

L’acord s’ha pres amb els vots a favor del govern del PSC i Impulsem Cunit i d’En Comú Podem, l’abstenció d’ERC i el vot en contra de Ciutadans.

Nova màquina d’escombrar els carrers

El ple cunitenc també ha aprovat dues modificacions de crèdit. La primera per a fer front a invesions municipals per un valor de 270.937,29 euros, a través de la qual s’adquirirà una nova màquina de neteja viària que es destinarà principalment als vials dels sectors de muntanya, per import de 264.000€; i la resta per uns focus que aniran destinats a reforçar la il·luminació de la Zona Esportiva Municipal.

La votació d’aquest punt ha tingut l’abstenció d’ERC i Cs.

Pel que fa a la segona modificació de crèdit, va destinada al rescat de 134.000 euros del fons de contingència per donar cobertura a l’increment de neteja la via pública per l’estiu, i a la desinfecció diària del Passeig Marítim, la neteja i desinfecció de lavabos del Passeig Marítim i les dutxes.

A més, es destinaran diners a l’estudi de contractes de neteja i de recollida de la brossa (30.000€), i la resta de la modificació servirà per a altres estudis que s’hagin de portar a terme.

L’acord ha comptat amb els vots a favor de PSC, Impulsem Cunit i En Comú Podem i en contra d’ERC i Cs.

Al mateix ple de l’Ajuntament de Cunit s’ha donat compte de la modificació que es va portar a terme per decret per a fer front de forma sobrevinguda despeses arran de la crisi de la Covid-19, tant pel que fa a les ajudes a les famílies (100.000€) com a 35.000€ en el capítol d’inversions.

Obertura permanent del CAP a l’estiu

D’altra banda, el ple cunitenc ha aprovat per unanimitat una proposta d’Alcaldia per demanar que el Centre d’Assistència Primària (CAP) obri les 24 hores a l’estiu. Es tracta d’adaptar l’equipament a les necessitats poblacionals i que, segons el consistori, porta anys reclamant aquest servei.

També et pot interessar

Comentaris