Ajut al teixit comercial de la Granada més afectat per la COVID-19

25/06/2020 - 13:00h

L’Ajuntament ha aprovat una subvenció de 250 euros per als establiments que han estat tancats durant l’estat d’alarma

L’Ajuntament de la Granada va aprovar en el ple municipal del passat 9 de juny una subvenció per al teixit comercial del municipi que ha patit de forma directa les conseqüències de la crisi sanitària de la COVID-19.

Els ajuts seran de 250 € i hi poden optar tots aquells establiments que, per imperatiu legal, han hagut de romandre tancats durant l’estat d’alarma. El termini de sol·licitud és fins el proper 17 de juliol i se’n poden consultar les bases a la pàgina web municipal.

Amb aquesta línia d’ajudes, el consistori granadenc vol dotar de més eines i recursos el teixit comercial i de serveis local que ho han passat més malament durant aquests mesos, ja que han hagut d’estar tancats per llei durant tota la crisi sanitària, perquè així puguin fer front a les despeses habituals relacionades amb l’activitat, que s’han continuat pagant malgrat el tancament, com la llum, l’aigua, el lloguer, els salaris o la seguretat social

Aquesta actuació s’engloba dins un ampli seguit de mesures econòmiques i socials que ha pres l’Ajuntament de la Granada per a fer front a la sortida de la situació generada per la pandèmia.

També et pot interessar

Comentaris