Presentat el nou marxandatge de la festa major de Vilafranca

Xavi Gonzàlez
22/06/2020 - 23:25h

Samarretes, polos i bosses ja es podran adquirir a partir de dissabte i també a través d’internet

Els administradors de la festa major de Vilafranca han presentat aquest dilluns tot el marxandatge d’aquest any. Si algú esperava les mascaretes, que potser haurien fet furor, aquestes no han aparegut per enlloc i el quintet ha fet una presentació calcada a l’any passat amb un passi de models de voluntaris de totes les edats que han desfilat pel Claustre de Sant Francesc mostrant les samarretes, els polos i les bosses que es portaran aquest any per una festa major que, a hores d’ara encara té moltes incerteses.

Així doncs, de la talla infantil s’han fet samarretes normals i la de tirants en colors blanc i magenta i amb la frase “tres passos endarrere, tres passos endavant” amb els dibuixos del drac i l’àliga de fons.

PUBLICITAT

Pel que fa a les samarretes per adults s’ha utilitzat els colors magenta, blanc i blau i hi apareixen les lletres fm20 amb la paraula “irrepetible” amb tipografies totalment diferents. També s’ha fet una samarreta de tirants de color blanc. Els polos són de color blau marí i també s’ha fet una bossa de color magenta. I, finalment també s’ha fet una bossa de tamany petita ideal per a mascareta.

En darrer terme també es va presentar la figura del bestiari festamajorenc que amplia la col·lecció i que enguany és la figura del Ball Serrallonga coincidint amb els 40 anys de la recuperació del ball. Escollida a finals de l’any passat i malgrat que la intenció era presentar-la per sant Jordi la pandèmia va truncar els plans dels administradors que finalment la van haver de presentar a través de les xarxes socials.

Tot el marxandatge ja es podrà adquirir a partir d’aquest dissabte a la paradeta que els administradors tindran a la plaça de la vila i que s’anirà instal·lant tots els dissabtes fins a la festa major. Val a dir que com a novetat d’aquest any el marxandatge també es podrà adquirir online a través de la pàgina de la https://festamajor.vilafranca.cat/. Els preus seran de 10 euros les samarretes infantils, 15 la d’adults i 20 euros els polos.

PUBLICITAT

Els administradors han explicat que inicialment havien escollit tres models per les samarretes però que les circumstàncies i pensant en la reducció de costos s’ha optat per un únic model. Joan Brull, de l’estudi de disseny que ha elaborat la samarreta explicava que per la talla d’adults s’ha jugat al voltant del lema de la festa major “irrepetible” i que per les infantils s’ha jugat amb els versos del “ton pare balla el drac, ta mare balla l’àliga”.

Els administradors també han explicat que es faran polseres de la festa major i que el 50% de la recaptació es destinarà a la Marató de TV3

També et pot interessar

Comentaris