El Govern de Castellví de la Marca elabora un Pla d’Actuació Municipal

18/06/2020 - 17:00h

El document es centra en el medi ambient i el territori, les persones, la promoció del municipi i la modernització de l’administració local

L’equip de govern de Castellví de la Marca ha estat treballant en els últims mesos en la redacció del Pla d’Actuació Municipal (PAM), el document que ha de ser el full de ruta del govern municipal pels anys 2020-2023. Els regidors i regidores han treballat conjuntament per tal d’analitzar els reptes que té plantejats el municipi i decidir els principals eixos temàtics en què es dividiran les polítiques públiques, quins són els objectius que es persegueixen i les accions i els recursos necessaris per assolir-los.

El Pla d’Actuació Municipal té un component estratègic molt important per al municipi perquè estableix les línies prioritàries d’actuació i les grans inversions del govern dels propers anys. En el cas de Castellví, el PAM està dividit en 4 objectius de poble: el medi ambient i el territori, les persones, la promoció de Castellví de la Marca i la consecució d’un ajuntament més fort, obert, participatiu i intel·ligent.

Castellví de la Marca és un municipi implicat amb el planeta i la prosperitat. Per aquest motiu, durant la redacció del PAM un dels principals propòsits de l’equip de govern ha estat la connexió de les actuacions programades amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides. A més a més, s’han integrat les idees que van sorgir a través dels diferents processos participatius endegats amb el veïnat, ja que el govern creu en una societat mobilitzada i en uns nuclis actius que participin en la gestió de les polítiques locals.

Aquesta planificació s’ha fet en un context de confinament de la ciutadania i de les empreses com a conseqüència de la pandèmia de la COVID-19. És per aquesta raó, que el PAM també intenta donar resposta a les 3 crisis que s’han generat: sanitària, econòmica i social.

La redacció i elaboració del Pla d’Actuació Municipal de Castellví de la Marca ha comptat amb la col·laboració i el suport de la Diputació de Barcelona i el govern municipal el portarà a aprovació al Ple del proper dijous, 25 de juny.

També et pot interessar

Comentaris