El Funicular de Gelida torna a funcionar aquest cap de setmana

Avatar
17/06/2020 - 21:24h

Paral·lelament es reactiva el Centre d’Interpretació del Funicular amb l’obertura els caps de setmana i festius de les 9 del matí a les 2 del migdia

El Funicular de Gelida reestablirà aquest dissabte el seu servei, suspès des del passat 13 de març a conseqüència de la crisi sanitària de la Covid-19. L’horari establert serà l’habitual, caps de setmana i festius. La freqüència es pot consulytar al web de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.

Durant tot el període que ha estat suspès el servei del Funicular de Gelida, FGC ha continuat realitzant puntualment totes les actuacions de manteniment i revisió de la infraestructura, per assegurar-ne un òptim estat de conservació.

PUBLICITAT

De la mateixa manera, en aquest període s’ha ofert ininterrompudament el servei substitutori amb autobús que ara es seguirà mantenint disponible de dilluns a divendres, i en aquelles hores que no està operatiu el Funicular.

Entre aquestes mesures en destaquen la neteja a fons amb productes desinfectants i virucides en tots els espais i elements de les estacions en què hi pot haver moviment d’usuaris, i poden tocar el mobiliari de l’estació. L’interiorisme dels trens, inclosos els recolza braços i les barres de subjecció, són també desinfectats diàriament.

PUBLICITAT

Per altra banda, seguint totes les mesures higièniques i de prevenció establertes, també està obert el Centre d’Interpretació del Funicular on els visitants podran descobrir la història d’aquest emblemàtic patrimoni gelidenc així com la maqueta del Funicular i una nova projecció audiovisual.

També et pot interessar

Comentaris