El Vendrell adapta els casals d’estiu 2020 a les mesures post-Covid

Presentació dels Casals d’Estiu del Vendrell 2020. (Foto: Ajuntament del Vendrell)
16/06/2020 - 19:30h

Ja es poden fer les inscripcions per als casals que tindran lloc al Vendrell i a Coma-ruga de l’1 de juliol al 28 d’agost

Ja es poden fer les inscripcions als Casals d’Estiu del Vendrell que tindran lloc entre l’1 de juliol al 28 d’agost al municipi del Vendrell; concretament, a l’escola Àngels Garriga a càrrec de l’Esplai Zig-Zag i a l’escola Els Secallets de Coma-ruga a càrrec de l’Associació Trèvol.

Les entitats, en coordinació amb la Regidoria d’Infància i Joventut de l’Ajuntament del Vendrell, remarquen que han treballat perquè els infants puguin gaudir d’uns casals d’estiu amb totes les mesures sanitàries que comporta la Covid-19.

L’objectiu és que, després d’uns mesos d’haver estat tancats a casa, els nens i les nenes tinguin uns espais i unes activitats de lleure de qualitat i sense perdre l’essència d’uns casals, com és el fet d’estar amb amics i amigues, fer noves amistats i gaudir plegats d’activitats i sortides.

Les inscripcions als Casals d’Estiu del Vendrell s’han de fer mitjançant correu electrònic. Les persones interessades trobaran més informació sobre les activitats, els horaris, els preus i quina documentació s’ha d’enviar a l’hora de fer la inscripció als enllaços següents: Casals d’Estiu al Vendrell i Casals d’Estiu a Coma-ruga.

El regidor d’Infància i Joventut de l’Ajuntament del Vendrell, Rubén Gràcia, ha explicat que “per poder fer els casals d’estiu s’ha fet un pla consensuat amb les entitats per adaptar-los a les noves mesures sanitàries per la pandèmia de la Covid-19”.

En aquest sentit, Rubén Gràcia ha agraït l’esforç de les entitats “per tirar endavant aquests casals perquè els infants puguin gaudir d’unes activitats de lleure tan necessàries amb seguretat.”

També et pot interessar

Comentaris